Hulsbeek Audio & Light

Van professionele deejay-sets tot technische productie.

 
 
 
 

Welkom op de site van Hulsbeek Audio & Light. Op deze website vindt u meer informatie over de activiteiten van Hulsbeek Audio & Light. Wij richten ons op de verzorging van professionele audio en visuele systemen. Dit varieert van het leveren van een exclusieve DJ booth tot de complete technische ondersteuning van uw evenement.

 
 
 
 

Audio is vaak het eerste punt van aandacht bij het organiseren van een event. Daarom is het zeer belangrijk dat het geluid optimaal is. Door gebruik te maken van diverse A-merken en brede know how. Zorgen wij er voor dat het geluid altijd van goede kwaliteit is.

Wij maken gebruik van de volgende merken:

 

Luidsprekers: L-Acoustics

Versterkers: L-Acoustics

Sound management: Xilica

Mixers: Dateq, Pioneer en Yamaha

Microfoons: Shure en Sennheiser

 

 
 

Licht brengt sfeer en beleving en wat is belangrijk tijdens een evenement? Juist sfeer en beleving! Door het creatief inzetten van diverse armaturen en gebruik van gobo's en kleuren creëren wij de gewenste sfeer. Door het gebruik van zowel bewegende armaturen als conventionele armaturen zijn we instaat om diverse opdrachten te voorzien van verlichting. Denk dan het uitlichten van objecten maar ook het compleet verzorgen van verlichting voor een band of dance event.

We maken gebruik van zeer diverse merken die allemaal van de beste kwaliteit zijn. Dit om het beste resultaat voor uw event te creëren!

 

Bewegend licht: Martin

Conventioneel licht: Arri en ETC

Led verlichting: SGM + CLF

Control: Avolites

Haze en Rook: Jem

Voor elke DJ hebben wij een DJ set beschikbaar. Of de DJ nou met Vinyl of volledig digitaal draait wij kunnen voor hem of haar de beste setup leveren. We maken daarom ook gebruik van zeer diverse DJ apparatuur. Zodat de DJ maar een ding bezig is en dat is zijn performance! Naast de DJ gear hebben we ook diverse DJ meubels. Variërend van een Chesterfield DJ meubel tot een Truss DJ meubel.

 

Mixers: Dateq LPM7.3 en GPM8.3, Pioneer DJM 900 Nexus en Allen & Heath XONE:92

Media spelers: Pioneer CDJ2000 Nexus + Denon HD4500

Draaitafels: Technics SL 1200

DJ Software: Native instruments Traktor DJ en Pioneer Recordbox

Om alle audio en visuele producten op de juiste plek te hangen of neer te zetten maken wij gebruik van de beste rigging materialen. Deze materialen worden elk jaar gekeurd en onderhouden. Dit om de veiligheid te garanderen.

 

Truss: Prolyte en Eurotruss

Statieven: VMB

Takels: Chain Master