Deejay Tom

De allround deejay voor uw feest!

Referenties

Deejay Tom is een echte allround & ervaren deejay die elke avond weer tot een onvergetelijk feest weet te maken. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, (feest)café of discotheek is met Deejay Tom wordt het zeker een avond waar nog lang over gesproken wordt.
 

Deejay Tom draait het liefst alle stijlen door elkaar, van dance classics tot 80/90ties, club & house, party music en R&B of Top 40 en alles wat de ervoor zorgt dat de dansvloer helemaal los gaat! Dit alles in een lekkere vlotte mix en eventueel met microfoon presentatie. Speciale wensen zijn geen probleem. In overleg is echt alles mogelijk.
 

In de afgelopen 15 jaar heeft deze ervaren DJ enorm veel ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. In Nederland draait hij regelmatig bij volgende openbare gelegenheden: Stadscafé in Zaltbommel en 't Tunneke in Heesch. Daarnaast draait Deejay Tom ook zeer veel besloten feesten, van een chique bedrijfsfeest in een kasteel tot een mooie bruiloft aan het strand.
 

Sinds 2006 is Deejay Tom ook te vinden op de leukste vakantie bestemmingen en draait daar in drukste en gezelligste clubs van de boulevard. Bij populaire clubs als de Venga Beach Club Lloret de Mar, Asterisk Malgrat de Mar en feestcafé Hof van Holland Kreta.
 

Mocht jij interesse hebben in een feest om nooit te vergeten en de juiste deejay nog niet hebben gevonden? Zoek dan vooral niet verder en neem met ons op. Eventuele vragen beantwoorden wij graag zodat jouw feestavond helemaal naar wens verloopt.